Loading...

Nice to meet you!

Cu VR Synergy dezvoltăm proiecte care aduc tehnologia VR în mediul de business și în sistemul educațional. Aducem realitatea virtuală (VR) în sălile de curs și oferim programe de training prin experiență în VR, prin introducerea de soluții IT necesare dezvoltării sistemelor de educație în VR în mediul academic sau corporate. Pornim de la concept, și continuăm cu design, planificare, dezvoltare, implementare și suport după implementare.

Tehnologia VR s-a dezvoltat accelerat în ultimii ani în special în mediul educațional și în mediul de business și s-a dovedit că are un impact major pentru dezvoltarea de soft skills și învățarea prin experiență.

Soluții VR Synergy

Furnizorii noștri sunt companii recunoscute care activează în industria realității virtuale la nivel mondial și produc atât soluții software, cât și echipamente hardware.

VR Synergy oferă soluții în realitate virtuală, ce implică aplicații software și echipamente hardware, care se pot implementa în diferite etape de dezvoltare a business-ului și care sunt segmentate pe 3 direcții:

Soluții Predefinite

Soluții predefinite care se potrivesc mai multor tipuri de business-uri sau industrii, axate preponderent pe programe de training și dezvoltare de softs skills

Soluții Customizabile

Soluții customizabile care se pot adapta în funcție de nevoile clienților noștri astfel încât să ofere experiențe potrivite provocărilor întâlnite în organizație

Soluții Dedicate

Proiecte dezvoltate de la zero ce împlică dezvoltarea aplicațiilor software și alegerea echipamentelor hardware potrivite pentru implementarea unor soluții dedicate

Testimoniale:

"Am experimentat un program de well-being cu meditație ghidată. Utilizarea VR-ului a fost o experiență informativă și educațională. Este o tehnologie care permite funcții ce pot extinde serviciile folosind realități imersive (VR, AR) și pot explora beneficiile potențiale dincolo de tărâmul digital."
Cosmina Vuscan
CEO @Infinia Apparel
"Am experimentat un program de well-being cu meditație ghidată în realitate virtuală și a fost mai fain decât mă așteptam!"
"Am încercat experiența de meditație ghidată într-o sală destul de plină, cu multă agitație în jur și nu într-un moment foarte relaxat. Ba chiar într-un moment în care eram destul de agitată, totuși, deși nu mă așteptam, am reușit să mă deconectez de tot, pentru câteva minute am uitat complet unde sunt și cât de multă agitație este în jur, chiar am reușit să fiu prezentă acolo, în acea experiență. Recomand cu drag 😁"
"Am experimentat meditație ghidată și memory games și a fost o experiență foarte interactivă, imersivă și catchy!"

Soluții Predefinite

Pachete VR pentru wellbeing și dezvoltare personală

Soluții Predefinite

Programe de Training

Ești interesat de una dintre soluțiile noastre sau îți dorești să colaborăm?

Completează, te rog, formularul de mai jos cu datele solicitate și te vom contacta în cel mai scurt timp.

    Language