Loading...

Nice to meet you!

Despre noi

Cine suntem?

Inovație, Expertiză, Transformare 

La Smart Synergy, suntem mai mult decât un start-up, suntem un ecosistem de inovație și progres. Fondată de un colectiv de profesioniști cu experiență vastă în management, training și resurse umane, Smart Synergy își propune să redefinească paradigmele dezvoltării organizaționale. Misiunea noastră? Să sculptăm viitorul prin soluții creative și proiecte inovative.

Smart Synergy este acoperișul sub care se dezvoltă două branduri distincte, dar interconectate: VR Synergy și HR Synergy. Fiecare dintre aceste entități are o direcție unică, dar împărtășesc un scop comun – îmbunătățirea continuă a resurselor umane.

  • VR Synergy: Într-o lume tot mai digitalizată, VR Synergy îmbină tehnologia de vârf cu strategiile de training și wellbeing pentru a crea experiențe imersive care transformă modul în care învățăm și colaborăm.
  • HR Synergy: Prin HR Synergy, abordăm provocările resurselor umane cu soluții personalizate, inovatoare și durabile. Ne dedicăm creșterii potențialului uman prin programe de training, consultanță strategică și suport continuu.

La Smart Synergy, fiecare proiect este o oportunitate de a împinge granițele posibilului. Angajamentul nostru se reflectă în fiecare soluție pe care o oferim, în fiecare parteneriat pe care îl construim și în fiecare organizație pe care o ajutăm să prospere. Ne mândrim să fim arhitecții unui viitor mai eficient și mai inovator.

Explorați lumea Smart Synergy și descoperiți cum putem lucra împreună pentru a crea un viitor orientat pe dezvoltare. 

De ce facem?

 

Smart Synergy s-a lansat cu scopul de creea sinergie între consultanța în resurse umane și tehnologie și este dedicată organizațiilor orientate să lase o amprentă în dezvoltarea oamenilor cu care lucrează.

Acționăm cu profesionalism în proiectele de consultanță în resurse umane, suntem orientați pe metode de dezvoltare noi, adaptate la tehnologie, și utilizăm Realitatea Virtuală pentru a aplica tehnici de învățare prin experiență.Obiectivele noastre

Învățare sustenabilă

Furnizarea de soluții de instruire VR care sprijină învățarea continuă și adaptabilă.

Dezvoltarea abilităților angajaților

Creșterea competențelor angajaților prin programe de formare inovatoare.

Adăugarea de valoare organizațiilor

Îmbunătățirea performanței organizaționale prin formare și consultanță HR.

Atingerea performanței

Oferirea de suport organizațiilor în atingerea obiectivelor lor strategice prin dezvoltarea capitalului uman.

Cum facem?

În primul rând lucrăm în echipă și ne axăm pe generarea și dezvoltarea de relații pe termen lung, bazate pe încredere.

Apoi adăugăm experiența de management și resurse umane pe care am dezvoltat-o în cei peste 12 ani de activitate în mediul corporate, la care aplicăm și abilitățile cu care ne identificăm, fiecare, individual.

Ne asigurăm că înțelegem cât mai bine nevoile partenerilor noștri, apoi identificăm și conturăm soluțiile potrivite care să aducă impact în dezvoltarea business-ului și a oamenilor

Dezvoltăm colaborări de durată cu partenerii și furnizorii noștri și punem accent pe calitatea relațiilor de colaborare.

După fiecare proiect implementat, ne asigurăm că lăsăm în urma noastră progres și că aducem valoare în organizațiile cu care colaborăm.

Ce facem?

VR Synergy aduce realitatea virtuală (VR) în sălile de curs, în programele de wellbeing și în cabinetele de psihoterapie, și conturează programe de training prin experiență în VR, în vederea dezvoltării sistemelor de învățare la nivel corporate.

Aducem pe piața din România tehnologia VR, care s-a dezvoltat accelerat în ultimii ani și s-a dovedit că are un impact major pentru dezvoltarea de soft skills și învățarea prin experiență, depășirea blocajelor sau la menținerea colaborării la distanță.

HR Synergy oferă servicii de consultanță în resurse umane pentru a ajuta organizațiile să se dezvolte într-un mod sustenabil, centrat pe oameni.

Pentru partenerii noștri, conturăm strategia de resurse umane, gestionăm proiecte de recrutare și selecție, organizăm programe de consiliere în carieră, pregătim candidații pentru interviul de angajare și derulăm programe de training pentru dezvoltarea de soft skills.

Ești interesat de una dintre soluțiile noastre sau îți dorești să colaborăm?

Completează, te rog, formularul de mai jos cu datele solicitate și te vom contacta în cel mai scurt timp.

    Language